#54: Natuurherinnering

Het zijn historische tijden, en we verlangen naar buiten. Natuurlijk zijn alle scouts natuurliefhebbers, dus we hebben het zwaar met al dat binnenblijven. Gelukkig hebben we nog onze herinneringen. Als scout heb jij vast mooie natuurherinneringen aan vroeger! 

Wat vond jij als kind leuk om in de natuur te doen? Klom je het liefst in bomen, zocht je waterdiertjes in de sloot of kwam je van top tot teen onder de modder thuis?

Haal je oude fotoalbums tevoorschijn, blader ze door en zoek de leukste foto’s. Of zoek ze op sociale media, op de telefoon van je ouders, of ergens anders digitaal. 

Vertel jou verhaal over die foto? Waar en wanneer is de foto genomen? Waarom is deze herinnering je bijgebleven? Eventueel met wie je op de foto staat?

Inleveren:

Een document met van elk lid van de patrouille:  een foto in de natuur van vroeger + wat je aan het doen bent + wanneer het was

* Mocht je nou echt geen foto kunnen vinden, dan mag je ook een mooie tekening maken, of creatief met fotos van internet aan de slag, maar dan moet er wel uitgebreid een herinnering beschreven worden)

De PL verzamelt alles en levert het in. (10 punten)

Lees op de pagina inzenden hoe je deze mail opstelt om het een geldige inzending te laten zijn.